Mini magnetni pikado - Vitez Povečaj

Mini magnetni pikado - Vitez

Popolnoma nova igra pikada, pirmerna za igralce vseh starosti, tudi tiste najmanjše. Zabavno, obojestransko poslikano magnetno platno bo na sebi obdržalo kovinske, vendar popolnoma varne puščice, saj imajo le-te ploščate konice. Kdo prvi zadane največ točk? :)
Več informacij

Cena z DDV:
14,90 €

Dobavljivost: Ni na zalogi

 • Otroški mini magnetni pikado - popolnoma nova in otrokom prijazna igra pikada!


  Končno lahko predstavimo igro pikada, ki je primerna za vse starosti.

  Tarča je izredno lepo in zabavno poslikano obojestransko magnetno platno, ki ga obesite na steno, vrata ali kamorkoli kjer je nekaj ravne podlage in zabava se lahko prične. Puščice imajo kovinske, vendar popolnoma ploščate konice, ki niso prav nič ostre iz zatorej varne tudi za najmlajše igralce! Z malo prakse lahko postavite izziv - odvisno od dela tarče, ki ga zadanete, dobite več ali manj točk.

  Ko končate, platno zgolj zvijete in ga vrnete nazaj v originalno embalažo.

  Otroci vseh starosti bodo naravnost uživali v igri, pri kateri bodo razvijali svoje fine motorične spretnosti, vi pa si boste lahko brez skrbi privoščili nekaj trenutkov zase.

  Scratch igrače so oblikovane v Belgiji, izdelava pa je kakovostna, zaradi česar so njihove igrače trpežne in dolgo obstojne.


   • obojestransko magnetno platno v velikosti 30cm x 40cm
   • 6 puščic s kovinskimi popoloma ploščatimi/varnimi konicami

  • primerno od 5. leta dalje
  Opozorilo - Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let! OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke maljše od 3. let, saj vsebuje majhne delce, ki lahko povzročijo zadušitev.

30 ostali izdelki v isti kategoriji: