Steza za frnikule - 120-delni komplet kock
(Hubelino)

Kaj porečete na kocke, iz katerih lahko sami sestavite steze za kroglice/frnikule?
Več informacij

Cena z DDV:
89,99 €

Dobavljivost: Na zalogi pri dobavitelju

Predviden datum dostave: četrtek, 22.11.2018

Predviden datum dostave je zgolj informativen. Vedno se trudimo, da naročene izdelke prejmete čimprej. Za dostavo naših paketov skrbi podjetje DPD, ki dostavo praviloma vrši v dopoldanskem času. Več o dostavi

 • Steza za frnikule - 120-delni komplet

  Vdahnite življenje vašim Lego® DUPLO® kockam! 

  Zagotovo se tudi v vaši omari z igračami nahaja kakšna velika škatla polna Lego® DUPLO® kock. Zanesljivo je to ena najbolj uporabljanih igrač pri veliki večini otrok. Kljub temu pa se otroci gradnje vedno enakih konstrukcij sčasoma naveličajo. 

  Kocke Hubelino omogočajo zlaganje kock v bolj ali manj zavite drče oz. steze za kroglice in frnikule, za osnovo oz. temelje pa lahko uporabite kar vaše Lego® DUPLO® kocke. 

  Zlaganje Hubelino stez za frnikule terja veliko kreativnosti, zato otrok pri sestavljanju razvija prostorsko zaznavo, hkrati pa ga spodbuja k logičnemu razmišljanju, načrtovanju, prilagajanju ter opazovanju povsem preprostih fizikalnih zakonitosti. Sestavljanje je spodbuda za samostojno analitično razmišljanje, ki poleg miselnih procesov spodbuja tudi fizično akcijo oziroma fino motoriko, ki je potrebna za sestavljanje kock. Prav zaradi tega opisuje proizvajalec kocke Hubelino s sloganom »Gradi z glavo!« 

  Hubelino kocke, so natančno izdelane kocke iz visoko kakovostne ABS plastike, primerljive s kakovostjo Lego® kock, za povrhu vsega pa so 100% kompatibilne z Lego® DUPLO® kockami ter vsemi preostalimi tovrstnimi kockami na tržišču. 
  Dotične kocke pa so tudi prijazne do ljudi in okolja, saj so s pomočjo popolnoma nove metode, pobarvane z jedilnimi barvami. 

  120-delni komplet Hubelino kock vsebuje:

  • 15 x zavoj 180°
  • 20 x zavoj 90°
  • 22 x klančina
  • 11 x start/stop
  • 25 x kratka ravna steza
  • 12 x dolga ravna steza
  • 15 x kroglice

  OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke maljše od 3. let. Majhni delci. Nevarnost zadušitve. Preden igračo izročite otroku, odstranite vso embalažo in etikete. 

 • Starostod 3. leta dalje
  Bolj primernoza punce in fante

5 ostali izdelki v isti kategoriji: