AquaPlay, Start Lock Set Povečaj

AquaPlay, Start Lock Set

  Fantastičen vodni tobogan, ki ne bo pritegnil zgolj vaših malčkov, temveč otroke vseh starosti. Z vodnim toboganom pa se otroci ne bodo zgolj zabavali, temveč se ob igri tudi ogromno naučili - kako voda potuje, kako se le-ta dvigne , kako preusmerjati vodne tokove in še mnogo več!
  Več informacij

  Cena z DDV:
  39,90 €
  - +

  Dobavljivost: Na zalogi

  Predviden datum dostave: petek, 17.7.2020

  Predviden datum dostave je zgolj informativen. Vedno se trudimo, da naročene izdelke prejmete čimprej. Za dostavo naših paketov skrbi podjetje DPD, ki dostavo praviloma vrši v dopoldanskem času. Več o dostavi

  • Zabaven AquaPlay - set vodnih toboganov.


   Najmanjši set vodnih toboganov iz serije le-teh vam bo kljub majhnosti omogočil obilico zabave. Z vodno črpalko boste vodo lahko črpali v in iz pristanišča, z vodnim kolesom boste lahko ustvarili tok, ki bo prikupno barčico skupaj s tovorom ponesel s seboj naokrog. Majhen set je tudi kot nalašč za prenašanje, hkrati pa ga lahko dokaj enostavno razširite v precej večji Super set.

   En AquaPlay Set, neskončne možnosti za igranje!

   Start Lock Setu lahko dodate tudi dodatne kanale in osnoven set naredite še večji, ali pa ga združite še s kakšnim drugim AquaPlay kompletom. Možnosti so neskončne!

   Set vključuje:

    • 3x vodni kanal
    • 3x zapornica
    • 1x vodno kolo
    • 1x vodna črpalka
    • 3x sponka za kanale
    • 2x čoln
    • 2x figurica - Wilma in Bo

    • velikost razprostrtega seta (d x š): cca. 68cm x 50cm

   • za otroke od 3. leta dalje.   S sistemom vodnih kanalov AquaPlay, se bodo vaši otroci zabavali ure in ure. AquaPlay združuje očarljivost "gradbenih" igrač, saj posamezne kose lahko združujejo in z njimi tvorijo vodne kanale, ter zapeljivo domiselno igro. AquaPlay bo k igri zagotovo pritegnil otroke vseh starosti! ;)
   Sistem vam omogoča, da začnete z majhnim ali pa velikim setom, nato pa poljubno dodajate kanale in igralne postaje. Dodaten bonus pa seveda nudi širok izbor dodatkov, kot so čolnički, vodne črpalke, dvižni most ipd. s katerimi lahko ustvarite še več vodnih pustlovščin.

   Nekateri seti pa nudijo tudi funkcijo "fold and go" oz. kakor bi lahko prevedli "zloži in odnesi", tako lahko otroci svoj AquaPlay odnesejo kamorkoli - na plažo, na igrišče, k babici in dedku ipd.

   Večkrat nagrajeni AquaPlay seti so narejeni iz trdne, ne-strupene in reciklirane plastike in nudijo kar 3 letno garancijo, s čimer proizvajalec zgolj potrjuje, da so njihovi izdelki kakovostni in namenjeni dolgotrajni uporabi.

   Oglejte si video posnetek AquaPlay izdelkov:   Opozorilo - Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let! OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke maljše od 3. let. Majhni delci. Nevarnost zadušitve. Preden igračo izročite otroku, odstranite vso embalažo in etikete.

  4 ostali izdelki v isti kategoriji: