AquaPlay, Komplet za vodo in pesek - 19-delni Povečaj

AquaPlay, Komplet za vodo in pesek - 19-delni

  AquaPlay komplet za pesek in vodo bo navdušil vse kratkohlačnike, ki radi brskajo po peskovniku ali pa namakajo roke v vodo. :)
  Več informacij

  Cena z DDV:
  34,90 €
  - +

  Dobavljivost: Zadnji kosi na zalogi

  Predviden datum dostave: petek, 17.7.2020

  Predviden datum dostave je zgolj informativen. Vedno se trudimo, da naročene izdelke prejmete čimprej. Za dostavo naših paketov skrbi podjetje DPD, ki dostavo praviloma vrši v dopoldanskem času. Več o dostavi

  • AquaPlay komplet za vodo in pesek - kot dodatek k AquaPlay vodnim kanalom ali samostojna igrača


   AquaPlay komplet za pesek in vodo je najboljša igrača za igranje na vrtu ali plaži. Različne oblike in funkcije kosov, dodajo izjemno igralno kakor tudi poučno vrednost in so odličen dodatek k AquaPlay vodnim sistemom, dasiravno lahko služijo tudi kot čisto samostojna igrača.

   S kompletom se lahko igrate v pesku ali z vodo in se naučite kako tehtati, presajati, oblikovati ali izmeriti...

   • za otroke od 3. leta dalje.   S sistemom vodnih kanalov AquaPlay, se bodo vaši otroci zabavali ure in ure. AquaPlay združuje očarljivost "gradbenih" igrač, saj posamezne kose lahko združujejo in z njimi tvorijo vodne kanale, ter zapeljivo domiselno igro. AquaPlay bo k igri zagotovo pritegnil otroke vseh starosti! ;)
   Sistem vam omogoča, da začnete z majhnim ali pa velikim setom, nato pa poljubno dodajate kanale in igralne postaje. Dodaten bonus pa seveda nudi širok izbor dodatkov, kot so čolnički, vodne črpalke, dvižni most ipd. s katerimi lahko ustvarite še več vodnih pustlovščin.

   Nekateri seti pa nudijo tudi funkcijo "fold and go" oz. kakor bi lahko prevedli "zloži in odnesi", tako lahko otroci svoj AquaPlay odnesejo kamorkoli - na plažo, na igrišče, k babici in dedku ipd.

   Večkrat nagrajeni AquaPlay seti so narejeni iz trdne, ne-strupene in reciklirane plastike in nudijo kar 3 letno garancijo, s čimer proizvajalec zgolj potrjuje, da so njihovi izdelki kakovostni in namenjeni dolgotrajni uporabi.


   Opozorilo - Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let! OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke maljše od 3. let. Majhni delci. Nevarnost zadušitve. Preden igračo izročite otroku, odstranite vso embalažo in etikete.

  4 ostali izdelki v isti kategoriji: