Tailball Extreme 200g

  Enostavna igra podobna tenisu ali badmintonu, ampak z edinstveno Tailball penasto žogico s trakovi v repu. Zabava za vso družino. Primerno za otroke od 3 leta starosti dalje.
  Več informacij

  Cena z DDV:
  21,90 €

  Dobavljivost:

  Predviden datum dostave: ponedeljek, 30.11.2020

  Predviden datum dostave je zgolj informativen. Vedno se trudimo, da naročene izdelke prejmete čimprej. Za dostavo naših paketov skrbi podjetje DPD, ki dostavo praviloma vrši v dopoldanskem času. Več o dostavi

  • Enostavna igra podobna tenisu ali badmintonu, ampak z edinstveno Tailball penasto žogico s trakovi v repu.

   Zabava za vso družino. Primerno za otroke od 3 leta starosti dalje.

   Igralec servira Tailball žogico nasprotnemu igralcu, ki jo udari nazaj. Igralca si izmenjujeta žogico, točka je dosežena, ko nasprotnemu igralcu Tailball žogica pade na tla.

   Edinstveno letenje vam omogoča, da mehko žogo udarite tako močno, kot jo lahko, ne da bi izgubili nadzor nad njo. Tailball-ovi trakovi upočasnijo in stabilizirajo let žogice, to pa olajša metanje, udarjanje in lovljenje Tailball žogice. Tailball lahko leti visoko v zrak in bo vedno pristal pravilno. Čudovit način za razvoj koordinacije rok in nog z očmi.

   Tailball žogica je pakirana v plastično posodo, z robustnima in trpežnima 200g loparjema. Ta igra bo zagotavljala ure in ure zabave. 20g Tailball modra žogica je najtežja Tailball žogica, zaradi česar je idealna izbira za pridobivanje igralčeve moči in doseganje večjih razdalj. Igrajte kjerkoli na kateri koli površini, vzemite ga na plažo, park ali vrt.

  7 ostali izdelki v isti kategoriji: