Posteljnina Maček Muri Mako’ Saten

Posteljnina Maček Muri je proizvedena iz tkanine 100% bombaž Mako’Saten TC-300, kar pomeni, da ima 300 vozlov na cm2. Tkanina je egipčanskega porekla Mako’, ki je edinstvena po kvaliteti glede geografskega ter podnebnega značaja. Značilnost za bombažno prejo je, da ima dolgo bombažno nit 3,2 mm ter poseben naravni lesk.
Več informacij

Cena z DDV:
27,00 €
- +

Dobavljivost: Rok dobave 7 dni

Predviden datum dostave: sreda, 19.12.2018

Predviden datum dostave je zgolj informativen. Vedno se trudimo, da naročene izdelke prejmete čimprej. Za dostavo naših paketov skrbi podjetje DPD, ki dostavo praviloma vrši v dopoldanskem času. Več o dostavi

 • Posteljnina Maček Muri je proizvedena iz tkanine 100% bombaž Mako’Saten TC-300, kar pomeni, da ima 300 vozlov na cm2.

  Tkanina je egipčanskega porekla Mako’, ki je edinstvena po kvaliteti glede geografskega ter podnebnega značaja. Značilnost za bombažno prejo je, da ima dolgo bombažno nit 3,2 mm ter poseben naravni lesk.

  V zahvalo podnebnim pogojem, ki je toplo in suho, ima bombaž prednost pred ostalimi, da so niti hidrofobne in bolj elastične. Egipčanska bombažna preja Mako’ je edina preja, ki jo lahko tkemo v tako fino česane bombažne niti.

  Tkanina ima TC-300 vozlov na cm2, kar je visoko tkana preja iz fino česanih bombažnih niti v Atlas – Saten vezavi.

  Atlas – Saten vezava je sestavljena iz treh bombažnih niti, ki se prepletajo med seboj in tvorijo kvaliteto tkanine.

  Kvaliteta tkanine se meri po številu vozlov na cm2 ter fino tkanimi bombažnimi niti.

  Posteljnina je izdelana iz nadstandardne tkanine, ki je redkost na trgu, zato je pomembno, da je njena izdelava unikatna ter skrbno ročno izdelana.

  Tkanina je tiskana s posebno digitalno tehnologijo v 3D obliki – fototisk. Barvila so REACTIVNA odporna pri pranja do 90*C. Priporočamo pranje na 40 ali 60*C s tekočimi neutro detergenti ter sušenje z zmerno temperaturo.

  Blago je oblikovano, tiskano in proizvedeno v Soveniji.

6 ostali izdelki v isti kategoriji: