Mini keramični pekač z ročaji in pokrovom - s srčki
(Isabelle Rose)

Retro keramični mini pekač s pokrovom ali posodica za maslo Isabelle Rose z belimi srčki za pripravo ljubkih peciv, mini lazanj ali obrokov za vsakega družinskega člana posebej.
Več informacij

Cena z DDV:
11,90 €
- +

Dobavljivost: Na zalogi pri dobavitelju

Predviden datum dostave: četrtek, 25.4.2024

Predviden datum dostave je zgolj informativen. Vedno se trudimo, da naročene izdelke prejmete čimprej. Za dostavo naših paketov skrbi podjetje DPD, ki dostavo praviloma vrši v dopoldanskem času. Več o dostavi

  • Mini keramični pekač z ročaji in pokrovom - s srčki


    Čas je za retro!
    Izdelki iz nove kolekcije Isabelle Rose, vam bodo pomagali pri dekoraciji vašega doma in dodali pridih kuhinj naših babic. Ustvarjalce keramične in anamelne posode Isabelle Rose so ravno ti spomini vodili pri oblikovanju njihove nove kolekcije kuhinjskih posod. Širok nabor posode je izdelan iz kakovostne keramike ter pobarvan z neoporečnimi barvami ter glazurami.

    Prikupen mini pekač z ročaji in pokrovom je idealen za pripravo jedi ob posebnih priložnostih.
    V njej boste lahko spekli lasagno ali kakšno drugo jed za vsakega posebej, ali ob raznih prilžnostih postregli z različnimi malim pecivom. V kolikor čez teden nimate časa za kuho, pa boste lahko v njih pripravili obroke za več dni ter jih nato shranili v hladilniku ali celo zamrzovalniku.

    Prikupne male keramične posodice lahko uporabite tudi za shranjevanje masla in margarine, ali pa v njih postrežete razne hladne predjedi.

    Velikost mini pekača:

    • dolžina: 16,5cm
    • širina: 10cm
    • višina: 8cm
    • posoda je narejena iz keramike

    V ponudbi najdete pekače za pite, potice in kolače ali pa vsakdanji kruh, pekače s pokrovom, posode za mešanje ter posodice za serviranje. Vsestransko uporabne posode vam bodo pomagale na poti do vrhunskih kuharskih izdelkov. Kupujete jih lahko posamezno ali v kompletih in jih uporabljate sami ali podarite kot čudovito darilo.

    Isabelle Rose je ena izmed vodilnih blagovnih znamk v izdelovanju keramične posode, kuhinjskih pripomočkov in namiznega pribora.

    Zakaj ravno posoda Isabelle Rose?


    Ker je:

    • izdelana iz naravnih materialov (Isabelle Rose keramične posode ne vsebujejo kadmija, svinca in bromina, kot jih vsebuje veliko drugih tovrstnih izdelkov na tržišču)
    • izjemna kakovost pomeni trdoživo posodo, ki jo boste lahko uporabljali dolga leta (Isabelle Rose posode so večkrat žgane pri temperaturi 1000°C, kar jim zagotavlja posebno trdoživost)
    • vsestransko uporabna, saj lahko v teh posodah hrano pripravljate, kuhate ali pečete, pa tudi servirate in shranjujete
    • zasnovana tako, da enakomerno porazporedi toploto in s tem idealna za peko peciva in pečenk
    • primerno tako za pečico, kot tudi za mikrovalovno pečico: hrano v keramičnih posodah lahko segrevate in pečete do temperature 400°C
    • primerno celo za zamrzovalnik, saj lahko hrano po obroku pustite v posodi in pospravite v hladilnik ali pa zamrzovalnik
    • primerna za pomivalni stroj, njeno čiščenje pa je tudi sicer izjemno enostavno, saj potrebujete zgolj vročo vodo z nekaj detergenta, dobro izperete in posoda bo spet čista
  • Višina 8 cm
    Širina 10 cm
    Material keramika
    Dolžina 16,5 cm

23 ostali izdelki v isti kategoriji: