Akcija Knjiga Rekviem (Requiem) Povečaj

Knjiga Rekviem
(Requiem)

Rekviemu sledimo zdaj Hanini zgodbi, zdaj Lenini; zdaj Hanini veri in potlačenim dvomom, potem spet Leninemu obupu, iskanju, uporu in ljubezni.
Več informacij

Redna cena:
33,90 € -82,92%
Cena z DDV:
5,79 €
- +

Dobavljivost: Na zalogi pri dobavitelju

Predviden datum dostave: ponedeljek, 24.2.2020

Predviden datum dostave je zgolj informativen. Vedno se trudimo, da naročene izdelke prejmete čimprej. Za dostavo naših paketov skrbi podjetje DPD, ki dostavo praviloma vrši v dopoldanskem času. Več o dostavi

 • Trilogijo Delirium sestavljajo knjige Delirium, Pandemonium in Rekviem.

  Prejela je številne nagrade in z večplastno zgodbo navdušila kritike in bralce, ki jo radi primerjajo z Igrami lakote, le da Delirium slika svet, ki je bližji našemu vsakdanu.

  V Deliriumu je ljubezen – deliria – prepovedana, šteje le gola učinkovitost. Vlada vsakemu prebivalcu ob polnoletnosti kirurško odstrani možnost čustvovanja, predvsem sočutja in ljubezni.

  Glavna junakinja, sedemnajstletna Lena, se zaljubi, tik preden bi tudi njo poslali pod nož. Spozna pravo lepoto življenja in se odloči, da se bo zanjo borila!

  Rekviemu sledimo zdaj Hanini zgodbi, zdaj Lenini; zdaj Hanini veri in potlačenim dvomom, potem spet Leninemu obupu, iskanju, uporu in ljubezni.

  “Mogoče nas naša čustva ženejo v norost. Mogoče nam bi bilo brez ljubezni res bolje, kljub temu smo jo izbrali. Pa saj smo nadzoru ubežali prav zato, da lahko svobodno izbiramo.

  In konec koncev – naša svoboda je tudi v tem, da izberemo napačne stvari.

 • Bolj primernoza starejše najstnike in odrasle; zrelo branje
  VezavaTrda
  Število strani376
  ZbirkaTrilogija Delirium (3. knjiga)
  AvtorLauren Oliver
  PrevodJaka Andrej Vojevec
  Založnik slovenske izdajeZaložba Zala

19 ostali izdelki v isti kategoriji: