Akcija Knjiga Pandemonium (Pandemonium) Povečaj

Knjiga Pandemonium
(Pandemonium)

V drugi knjigi iz trilogije Delirium se Lena znajde sama na drugi strani strogo varovanega zidu, v Divjini. Tu živijo ljudje, ki so pobegnili pred represijo »lepega« sveta, v katerem vsem že kot najstnikom izbrišejo zmožnost čustvovanja.
Več informacij

Redna cena:
33,90 € -82,92%
Cena z DDV:
5,79 €
- +

Dobavljivost: Na zalogi pri dobavitelju

Predviden datum dostave: ponedeljek, 27.1.2020

Predviden datum dostave je zgolj informativen. Vedno se trudimo, da naročene izdelke prejmete čimprej. Za dostavo naših paketov skrbi podjetje DPD, ki dostavo praviloma vrši v dopoldanskem času. Več o dostavi

 • Trilogija Delirium je svet obkrožila že v številnih jezikih in navdušila milijone bralcev ter prejela mnogo uglednih nagrad.
  Znašla se je na seznamih priporočene mladinske literature, postala uspešnica spletne knjigarne Amazon in se zavihtela na new York Timesovo lestvico najbolje prodajanih romanov.

  Lena Holoway se v Pandemoniumu znajde na oni strani ograje, v zloglasni Divjini, kjer ljubezen in čustva še niso prepovedana in izkoreninjena z zdravniškimi postopki. Kljub temu je Lenin novi dom poln Spletkarjev, lažnivcev in morilcev. Morda je celo bolj brezčuten kot svet, ki ga je poznala prej.

  Lauren Oliver v drugem delu postreže z napetim nadaljevanjem, iz katerega žarijo uporništvo, prepovedana ljubezen in prve iskre revolucije.

 • Bolj primernoza starejše najstnike in odrasle; zrelo branje
  VezavaTrda
  Število strani419
  ZbirkaTrilogija Delirium (2. knjiga)
  AvtorLauren Oliver
  PrevodJaka Andrej Vojevec
  Založnik slovenske izdajeZaložba Zala

19 ostali izdelki v isti kategoriji: