Ženski darilni set Childhood Memories II (Les Senteurs Gourmandes) Povečaj

Ženski darilni set Childhood Memories II
(Les Senteurs Gourmandes)

Ženski darilni set Childhood Memories II (Les Senteurs Gourmandes) vsebuje:

  • Parfum 100 ml Musc Blanc
  • Parfumirano tekoče milo za prhanje 100g Souvenirs d'Enfance
  • darilno potiskano pakiranje

Več informacij

Cena z DDV:
44,90 €
- +

Dobavljivost: Na zalogi pri dobavitelju

Predviden datum dostave: četrtek, 4.4.2024

Predviden datum dostave je zgolj informativen. Vedno se trudimo, da naročene izdelke prejmete čimprej. Za dostavo naših paketov skrbi podjetje DPD, ki dostavo praviloma vrši v dopoldanskem času. Več o dostavi

  • Parfum: Odkrijte muškatni vonj slastne dišave Musk Blank Eau de Parfum.
    Dišava Musk Blank predstavlja privilegij čistega in mirnega trenutka. Ponujamo vam sladek a vendar svež vonj snežno bele posteljnine, ki se prosto bohoti na vetru in soncu, v objemu dišav belih cvetov, čistega zraka.

    Zgodba, ki predstavlja dišavo Musk Blank je mešanica belega muškata ter domačih lilij in vrtnic – vse skupaj povezano v celovito zgodbo, ki jo pripoveduje mekhoba nežnosti.

    Parfum vsebuje kar 85% naravnih sestavin. Les Senteurs Gourmandes izbira visokokakovostne čiste sestavine okoliške narave, tokrat so uporabili   naravni izvleček vanilije z Madagaskarja in Mehike. Kombinirane so s 100% naravnim alkoholom kar omogoča dišavo brez falatov. Ker so predani tradicij, je potrebna 21 dnevna maceracija, ki zagotavlja uravnovešeno kombinacijo dišav. Postopek omogoča nežnost prepletanja vseh sestavin. Posebna skrb je namenjena tudi fazi ohlajanja ter filtraciji, ki določata stabilnost in skladnost dišav v daljšem časovnem obdobju.


    SESTAVINE: ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), ALPHA ISOMETHYL IONONE, HEXYL CINNAMAL, HYDROXYCITRONELLAL, LINALOOL

    TEKOČE MILO ZA PRHANJE

    Odkrijte cvetno harmonijo s slastnim tekočim milom za prhanje D'Enfance.
    Med uporabo mila za prhanje se boste potopili v čisti in miren trenutek, ki ga imate samo zase.  Fantastično tekoče milo za prhanje z nežnim dišečim vonjem, obogateno z vlažilnimi sestavinami.

    Tekoče milo za prhanje Douglas d'Enfance je mešanica opojnega belega mošusa, prefinjene šmarnice, klasične vrtnice skupaj s sladkim ambretom: vse to predstavlja čisti koncentrat nežnosti.

    SESTAVINE: AQUA (WATER), SODIUM COCOYL GLUTAMATE, PARFUM(FRAGRANCE), COCAMIDOPROPYL BETAINE, GLYCERIN, SODIUM CHLORIDE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, COCONUT ACID, XANTHAN GUM, LACTIC ACID, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, BUTYROSPERMUM PARKII LEAF EXTRACT, CITRIC ACID.
     

15 ostali izdelki v isti kategoriji: