Kava Escobar - Ivan Cankar Povečaj

Kava Escobar - Ivan Cankar

Posebna mešanica kave, pripravljena v spomin na Ivana Cankarja, je primerna kot darilo za posebne priložnosti.
Več informacij

Cena z DDV:
4,91 €
- +

Dobavljivost: Na zalogi pri dobavitelju

Predviden datum dostave: četrtek, 22.11.2018

Predviden datum dostave je zgolj informativen. Vedno se trudimo, da naročene izdelke prejmete čimprej. Za dostavo naših paketov skrbi podjetje DPD, ki dostavo praviloma vrši v dopoldanskem času. Več o dostavi

 • Kava Escobar - Hišna mešanica SKODELICA KAVE

  Prva Skodelica kave na Vrhniki je nastala izpod peresa znanega slovenskega pisatelja Ivana Cankarja. Stoletje kasneje smo na Vrhniki zasnovali novo zgodbo o Skodelici kave, ki povezuje kulturno-zgodovinsko dediščino in kreativni pristop k praženju in okušanju kave!

  V spomin na Cankarja smo pripravili kavo v embalaži s Cankarjevo podobo, ki je primerna za darilo za posebne priložnosti. Na voljo je embalaža s slovenskimi in slovensko-angleškimi napisi, zato je darilo primerno tudi za vaše prijatelje, znance in goste iz tujine.

  Mešanica
  Sestavljena iz najboljših kavnih zrn vrste Arabica iz Srednje Amerike, Afrike in Indije. 

  Okus in aroma
  V Skodelici kave se prepletajo sadne arome, ki spominjajo na zrele agrume z odtenki pasijonke. Ob vsakem požirku kave se začuti tudi sladek priokus medu, ki je nežno pikanten, a vztrajen. V skodelici kapučina se prebudijo tudi prijetno sladke arome z okusom ingverja.

26 ostali izdelki v isti kategoriji: