Načini plačila

Po predračunu na transakcijski račun ponudnika

Če med postopkom nakupa izberete opcijo plačila po predračunu, vam bomo na vaš e-naslov poslali predračun, ki ga lahko poravnate preko svoje spletne banke, na banki ali na pošti. Ko so sredstva nakazana na naš transakcijski račun, pripravimo pošiljko za odpremo. V obzir je potrebno vzeti, da nekatere banke opravljajo transakcije samo ob polnih urah ali celo samo ob nekaterih urah, tako da ni nujno, da bodo vaša sredstva prispela na naš račun v tistem trenutku, ko plačate.

Z gotovino ali kartico po povzetju

Če med postopkom nakupa izberete opcijo plačilo po povzetju, boste račun poravnali, ko vam bo kurir dostavil pošiljko. Celotna kupnina in stroški dostave bodo navedeni v postopku naročanja. V primeru, da se odločite za plačilo po povzetju s kartico, se vam zaračunajo stroški provizije banke. Plačilo z gotovino je brezplačno in povsem brez dodatnih stroškov.

S PayPal-om in kreditnimi karticami

Na naši strani lahko seveda plačujete tudi s kreditnimi karticami in PayPal-om. S kreditnima karticama Visa in Mastercard lahko plačate preko plačilnega sistema PayPal. Plačnikov PayPal e-naslov mora biti identičen e-naslovu s katerim se je registriral v GorilaDarila.si. Ob plačilu je kupec preusmerjen na spletno stran PayPal.com, kjer opravi plačilo. Tak način plačila zagotavlja maksimalno varnost transakcije. Plačila opravljena s sistemom PayPal so tudi zelo hitra, saj so sredstva takoj prikazana na našem računu. Zato je ta način plačila najbolj primeren za tiste, ki želijo darilo kupiti hitro. Prosimo, da pred plačilom s PayPalom preko e-pošte ali po telefonu preverite zalogo in dobavni rok za naročeni artikel.