O GorilaDarila.si

GorilaDarila.si je vaša prva pomoč, ko v zadnjem trenutku iščete unikatno, izvirno ali darilo po meri.

Ideja za spletno trgovino z darili se je porodila ob enem izmed iskanj darila – saj veste, od trgovine do trgovine, ... mogoče bi to kupil, pa to ne gre zraven, grem še drugam pogledat, ... Zgodba, ki jo pozna vsak, ki si želi dragi osebi podariti darilo z vsaj kančkom osebne note. 

Danes je na voljo gora različnih darilnih bonov za to in ono. Mogoče je nekomu darilni bon res pisan na kožo, vendar roko na srce, če sami dobite darilni bon, veste kako zgleda nadaljevanje. Na vrsti ste vi, da se do določenega datuma odločite in obiščete točno tisto trgovino in si izberete darilo. In na koncu se tega darila spomnite kot: "To mi je podaril ta in ta?". Verjamem da ne. Veseli ste, da imate nekaj novega, to je pa tudi vse.

Mi vam ponujamo, da si na enem mestu izberete celotno darilo. Naši darilni paketi so tematski, darila zavita in aranžirana, dodamo še vizitko z vašim imenom ali po želji z vašim posvetilom. 

Poglejte si našo ponudbo darilnih paketov in izberite. Veseli bomo tudi predlogov za nove komplete. Sicer pa tako, kot je v navadi: Če vam kaj ni všeč povejte nam, če pa vam je, povejte tudi drugim!

Spletno trgovino GorilaDarila.si upravlja:

I6 d.o.o.
Zgornje Gameljne 48F
1211 Ljubljana - Šmartno
E-pošta: info@goriladarila.si
www: goriladarila.si