Dostava in dobavni roki

Pošiljke za nas dostavlja naš pogodbeni partner DPD d.o.o., v nadaljevanju DPD. Vsa naročila praviloma odpremimo naslednji dan po prejemu naročila, razen tistih, za katera čakamo plačilo po predračunu. Naročila prejeta čez vikend odpremimo v ponedeljek, naročila prejeta med prazniki pa prvi delovni dan po le-teh.

Kurir dostavi pošiljko na naslov, ki ste ga izbrali ob naročilu. Dostava blaga je omejena na ozemlje Republike Slovenije.

Strošek dostave je obračunan pred zaključkom naročila, tako da po opravljenem plačilu nimate več nobenih dodatnih stroškov. Strošek dostave se pri nakupih do skupne vrednosti 80,00 EUR obračuna po pavšalni ceni 3,90 EUR z vključenim DDV za dostavo z DPD. Za nakupe v skupni vrednosti nad 80,00 EUR pa stroške dostave v celoti krijemo mi. Pri plačilu po povzetju imate možnost plačila z gotovino ali s kartico ob prejemu pošiljke. V primeru, da se odločite za plačilo s kartico, se vam zaračunajo stroški provizije banke. Plačilo z gotovino je brezplačno in povsem brez dodatnih stroškov.

Dostava se vrši v dopoldanskem času, zato je priporočljivo, da navedete naslov za dostavo, kjer boste dosegljivi v dopoldanskih urah – pošiljko lahko dostavimo tudi na delovno mesto. Pred dostavo vas bo kurir praviloma kontaktiral na telefonsko številko, ki ste jo navedli ob naročilu. Z njim se boste lahko tudi uskladili glede dostave. Kurir vam lahko pošiljko pusti tudi v enem izmed DPD-jevih prevzemnih mest po Sloveniji.

V potrditvi naročila bosta navedena tudi telefonska številka in naslov elektronske pošte, na katera se lahko obrnete, če boste imeli kakršnakoli vprašanja v zvezi z vašim naročilom. Ta dokument bo vseboval tudi številko vašega naročila, ki jo uporabite pri morebitnih vprašanjih naslovljenih na nas.

Spletna trgovina GorilaDarila.si ni v nobenem primeru odgovorna za morebitno prekoračitev roka dostave, katere vzrok nastane po odpremi pošiljke. Prizadevali si bomo, da boste pošiljko prejeli v najkrajšem možnem času.

V kolikor naročenega blaga ni na zalogi, vas bomo obvestili po elektronski pošti ali telefonu.