Berryshka Gin 'N Berry gin Povečaj

Berryshka Gin 'N Berry gin

Gin ‘N Berry gin je narejen na osnovi Berryshka London Dry gina. Dodali so mu 100% sok iz plodov aronije, ki jih pridelajo v lastnem nasadu v neposredni bližini destilarne.
Več informacij

Cena z DDV:
29,00 €
- +

Dobavljivost: Na zalogi pri dobavitelju

Predviden datum dostave: četrtek, 4.4.2024

Predviden datum dostave je zgolj informativen. Vedno se trudimo, da naročene izdelke prejmete čimprej. Za dostavo naših paketov skrbi podjetje DPD, ki dostavo praviloma vrši v dopoldanskem času. Več o dostavi

  • Berryshka Gin 'N Berry gin

    Gin 'N Berry gin, ime, ki odlično opiše novo Berryshka pijačo. Pri ideji za razvoj tega gina so se navezali na Dolenjsko in zgodbo najihove destilarne. Združili so vse prednosti, ki so jim na voljo v okolici in v sami destilarni - gin in jagode.

    Osnovi, Berryshka London Dry ginu, so dodali 100% sok iz plodov aronije, ki jo pridelajo v lastnem nasadu v neposredni bližini destilarne. Gin je svojo intenzivno temno rdečo barvo in rahel trpek priokus na koncu dobil ravno zaradi aronije.

    Uporabo raznih sadežev v ginu v tujini poznajo pod nazivom Sloe gin (črn trn) in tako so tudi pri Berryshki dobili svojo različico.

    Odlična izbira za vse ljubitelje tega izrednega sadeža v nekoliko drugačni kombinaciji.

    Za naročilo tega izdelka morate biti starejši od 18 let.
    Minister za zdravje opozarja: Prekomerno uživanje alkohola škoduje zdravju!

  • Alkohol 40 %
    Kakovost Narejen na osnovi London Dry gina, dodali so mu le 100% sok iz plodov aronije, ki jo pridelajo v lastnem nasadu.
    Količina 700 ml
    Priporočena uporaba Intenzivna temno rdeča barva in rahel trpek priokus aronije na koncu.
    Sestavine voda, alkohol, matični sok aronije, sladkor, začimbe in zelišča, barvilo E122

8 ostali izdelki v isti kategoriji: