Lesena železnica, Prenosna železniška proga s postajo Povečaj

Lesena železnica, Prenosna železniška proga s postajo

Lesena železniška proga, ki jo lahko enostavno pospravite kar v železniško postajo in jo odnesete kamor koli vam srce poželi.
Več informacij

Cena z DDV:
65,90 €
- +

Dobavljivost: Zadnji kosi na zalogi

Predviden datum dostave: torek, 7.5.2024

Predviden datum dostave je zgolj informativen. Vedno se trudimo, da naročene izdelke prejmete čimprej. Za dostavo naših paketov skrbi podjetje DPD, ki dostavo praviloma vrši v dopoldanskem času. Več o dostavi

  • Lesena železniška proga, ki jo lahko enostavno pospravite kar v železniško postajo in jo odnesete kamor koli vam srce poželi.

    Živobarven vlak sopiha po zanimivi progi - enkrat preko železniške postaje, drugič pa kar pod njo. V kompletu so vlakec z dvema vagonoma, čuvaj, potniki, proga in dodatki. Skupaj komplet sestavlja kar 40 kosov, ki jih lahko priročno shranite kar v železniško postajo. Zgornji del postaje služi kot ročaj za prenašanje celotnega vlaka.
    velikost proge: 124cm x 70cm

    Prenosna postaja s progo je kompatibilna z drugimi BigJigs lesenimi progami in vlakci, ter lesenimi progami drugih proizvajalcev kot so Eichhorn, Brio, Thomas & Friends, Ikea ipd.


    Opozorilo - Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let! OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke maljše od 3. let. Majhni delci. Nevarnost zadušitve. Preden igračo izročite otroku, odstranite vso embalažo in etikete.

30 ostali izdelki v isti kategoriji: