Wild Science - tovarna kopalnih bombic Povečaj

Wild Science - tovarna kopalnih bombic

Tovarna kopalnih bombic je pravi znanstveni komplet za vse ljubiteljice in ljubitelje dišav. Z njim se lahko naučiš o bazah in kislinah ter pripraviš kopalne bombice s katerimi se lahko kopaš in še mnogo drugega.
Več informacij

Cena z DDV:
19,49 €

Dobavljivost: Ni na zalogi

  • Wild Science - tovarna parfumov

    Naredite dišeče in pisane kopalne bombice. Zabavajte se z norimi znanstvenimi triki in posebnimi učinki. Povsem varno za kopanje! Komplet vsebuje vse potrebne sestavine in pribor.

    OPOZORILO! Ni primerno za otroke, mlajše od 8 let. Majhni deli. Nevarnost zadušitve zaradi tujka. Uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe. Ne hranite kopalnih bomb in penečih kopalnih soli v nepredušno zaprtih posodah. Dvig pritiska lahko povzroči poškodbe. Vsebuje nekatere kemikalije, ki so lahko nevarne zdravju. Pred uporabo preberite navodila, jih upoštevajte in shranite kot napotek. Pazite, da kemikalije ne pridejo v stik s katerim koli delom telesa, predvsem z usti in očmi. Majhni otroci in živali naj ne bodo v bližini poskusov. Komplet za kemijske poskuse shranjujte zunaj dosega otrok, mlajših od 8 let. Komplet ne vsebuje zaščite za oči za odrasle osebe, ki nadzorujejo poskuse. Vsebuje dišavne snovi, ki lahko povzorčijo alergije. Pred uporabo opravite test preobčutljivosti. Prenehajte z uporabo, če pride do draženja. Pazite, da narejene kopalne bombe ne pridejo v stik z usti in očmi. Tekoče barvilo lahko pusti madeže. Kompleta s kemikalijami ne uporabljajte v bližini tekstila ali občutljivega pohištva. Varnostna navodila in opozorila v slovenskem jeziku so priložena v embalaži. Barve in vsebina izdelka lahko odstopajo od naslikanih na embalaži.

  • Starost od 8. leta dalje
    Bolj primerno za punce

30 ostali izdelki v isti kategoriji: