Set za izkopavanje kristalov in vulkana Povečaj

Set za izkopavanje kristalov in vulkana

  Izdelajte vulkan in ustvarite osupljive izbruhe na vaši mizi. Izkopljite in zberite čudovite kristale, ki so nastali po vulkanskih izbruhih pred mnogimi leti. Geologija je lahko izredno zabavna!
  Več informacij

  Cena z DDV:
  24,99 €
  - +

  Dobavljivost: Zadnji kosi na zalogi

  Predviden datum dostave: petek, 25.9.2020

  Predviden datum dostave je zgolj informativen. Vedno se trudimo, da naročene izdelke prejmete čimprej. Za dostavo naših paketov skrbi podjetje DPD, ki dostavo praviloma vrši v dopoldanskem času. Več o dostavi

  • Set za izkopavanje kristalov in vulkana

   Izdelajte vulkan in ustvarite osupljive izbruhe na vaši mizi! Izkopljite in zberite čudovite kristale, ki so nastali po vulkanskih izbruhih pred mnogimi leti. Geologija je lahko izredno zabavna!

   Vsebina:
   kalup za vlivanje vulkana, komora za izbruh, 2 vrečki gipsa, lončki z barvami, čopič, elastike, pola dekorativnih slik.

   Potrebovali boste še:
   skledo za mešanje, škarje, žlica, kis, sodo bikarbona, detergent, rdeča barva, skodelico vode.

   Opozorilo! Ni primerno za otroke, mlajše od osem let. Uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe. Pred uporabo preberite navodila, jih upoštevajte in shranite kot napotek. Priporočena starost: 8+ Opozorilo! Ni primerno za otroke, mlajše od treh let. Majhni deli. Nevarnost zadušitve zaradi tujka. Navodila v slovenskem jeziku so priložena v embalaži. Barve in vsebina izdelka lahko odstopajo od naslikanih na embalaži.

  • Starostod 8. leta dalje
   Bolj primernoza punce in fante

  30 ostali izdelki v isti kategoriji: