Pomoč pri izbiri darila

Ko se odločamo za nakup darila smo veliko krat v razcepu. Radi bi kupili najboljše darilo kar jih bo obdarovanec prejel, da mu pokažemo koliko nam pomeni in da si bo na ta način zapomnil ravno naš dar. Obenem pa se zavedamo svojih finančnih in časovnih zmožnosti in ravno ta dva faktorja v večini primerov odločata, kaj bomo podarili.

V spletni trgovini GorilaDarila.si smo pripravili široko paleto že pripravljenih in tematsko oblikovanih darilnih paketov po ugodnih cenah. Tukaj so odgovori, zakaj so naši darilni paketi najboljše darilo:

Vse naredimo namesto tebe
Darilo zavijemo, okrasimo in dostavimo mi oziroma ga tebi ali tvojemu obdarovancu pošljemo po pošti. Naredimo vse namesto tebe in ti s tem prihranimo čas.

Ugodna cena 
Paketi so glede na bogato vsebino, lep aranžma in zgodbo, ki jo pripovedujejo, cenovno zelo ugodni.

So izvirni
Paketi so po vsebini in obliki izvirni in bodo pozitivno presenetili še tako zahtevne obdarovance.

So uporabni
Naši paketi so popolnoma uporabni in niso sami sebi v namen. Tudi s tem boš obdarovance pozitivno presenetil/-a.  

Jih je mogoče narediti po vaših zahtevah
Svoje darilo lahko izbereš s kombiniranjem darilnih paketov iz naše ponudbe in si tako oblikuješ popolnoma unikatno darilo. Prav tako pa ti omogočamo izdelavo darila po meri. 

So simpatični
Kot lahko vidiš sam/-a, so naša darila izredno simpatična. Takšno mnenje o njih pa imajo tudi naši kupci in njihovi obdarovanci.  

Z nakupom darilnega paketa na GorilaDarila.si prihraniš čas in denar, obenem pa svojega obdarovanca ali obdarovanko presenetiš še z izredno simpatičnim, izvirnim in po vrhu vsega še uporabnim darilom.

Darila po meri

Na tem mestu nas lahko povprašaš o svojih specifičnih idejah za darila. Naš cilj je zadovoljiti še tako zahtevne okuse, zato se bomo potrudili, da realiziramo še tako nore ideje.

Pošlji nam elektronsko sporočilo ali nas pokliči, ter nam posreduj nekaj informacij o osebi, ki jo želiš presenetiti. Na podlagi podatkov ti bomo pripravili predlog za darilo.

Za tvoje in za zadovoljstvo vašega obdarovanca ali obdarovanke se bomo maksimalno potrudili.