Knjiga Delirium (Delirium) Povečaj

Knjiga Delirium
(Delirium)

  Svetovna uspešnica o svetu, v katerem je ljubezen prepovedana in izkoreninjena. Glavna junakinja, Lena, se zaljubi tik preden bi tudi sama morala skozi postopek, ki ljudem odstrani čustva.
  Več informacij

  Cena z DDV:
  33,90 €

  Dobavljivost: Na zalogi pri dobavitelju

  Predviden datum dostave: četrtek, 21.1.2021

  Predviden datum dostave je zgolj informativen. Vedno se trudimo, da naročene izdelke prejmete čimprej. Za dostavo naših paketov skrbi podjetje DPD, ki dostavo praviloma vrši v dopoldanskem času. Več o dostavi

  • Delirium je v številnih jezikih že obšel svet, navdušil kritike in milijone bralcev ter prejel mnoge ugledne nagrade, nazadnje tudi veliko nagrado Francije za najboljše mladinsko fantazijsko delo v letu 2012.

   Brez ljubezni mogoče ne bi bilo niti sovraštva, in brez sovraštva ne bi bilo nasilja. Ampak sovraštvo ni najnevarnejše. Brezbrižnost je.

   Delirium govori o svetu, v katerem lahko znanstveniki izkoreninijo ljubezen – delirio. Vsi državljani morajo okrog svojega osemnajstega rojstnega dneva prestati kirurški postopek zdravljenja. Vlada in znanost obljubljata, da je življenje brez ljubezni življenje brez bolečine: varno, predvidljivo in srečno.

   Lena Holoway se je od nekdaj veselila dneva, ko bo ozdravljena. Tik pred postopkom pa se Leni zgodi nekaj nepojmljivega:
   Zaljubi se …

  • Bolj primernoza starejše najstnike in odrasle; zrelo branje
   VezavaTrda
   Število strani456
   ZbirkaTrilogija Delirium (1. knjiga)
   AvtorLauren Oliver
   PrevodMateja Črv Sužnik in Miha Sužnik
   Založnik slovenske izdajeZaložba Zala

  16 ostali izdelki v isti kategoriji: