Akcija Knjiga Delirium (Delirium) Povečaj

Knjiga Delirium
(Delirium)

Svetovna uspešnica o svetu, v katerem je ljubezen prepovedana in izkoreninjena. Glavna junakinja, Lena, se zaljubi tik preden bi tudi sama morala skozi postopek, ki ljudem odstrani čustva.
Več informacij

Redna cena:
33,90 € -82,92%
Cena z DDV:
5,79 €

Dobavljivost: Na zalogi pri dobavitelju

Predviden datum dostave: ponedeljek, 1.6.2020

Predviden datum dostave je zgolj informativen. Vedno se trudimo, da naročene izdelke prejmete čimprej. Za dostavo naših paketov skrbi podjetje DPD, ki dostavo praviloma vrši v dopoldanskem času. Več o dostavi

 • Delirium je v številnih jezikih že obšel svet, navdušil kritike in milijone bralcev ter prejel mnoge ugledne nagrade, nazadnje tudi veliko nagrado Francije za najboljše mladinsko fantazijsko delo v letu 2012.

  Brez ljubezni mogoče ne bi bilo niti sovraštva, in brez sovraštva ne bi bilo nasilja. Ampak sovraštvo ni najnevarnejše. Brezbrižnost je.

  Delirium govori o svetu, v katerem lahko znanstveniki izkoreninijo ljubezen – delirio. Vsi državljani morajo okrog svojega osemnajstega rojstnega dneva prestati kirurški postopek zdravljenja. Vlada in znanost obljubljata, da je življenje brez ljubezni življenje brez bolečine: varno, predvidljivo in srečno.

  Lena Holoway se je od nekdaj veselila dneva, ko bo ozdravljena. Tik pred postopkom pa se Leni zgodi nekaj nepojmljivega:
  Zaljubi se …

 • Bolj primernoza starejše najstnike in odrasle; zrelo branje
  VezavaTrda
  Število strani456
  ZbirkaTrilogija Delirium (1. knjiga)
  AvtorLauren Oliver
  PrevodMateja Črv Sužnik in Miha Sužnik
  Založnik slovenske izdajeZaložba Zala

17 ostali izdelki v isti kategoriji: