Knjiga Delirium (Delirium) Povečaj

Knjiga Delirium
(Delirium)

Svetovna uspešnica o svetu, v katerem je ljubezen prepovedana in izkoreninjena. Glavna junakinja, Lena, se zaljubi tik preden bi tudi sama morala skozi postopek, ki ljudem odstrani čustva.
Več informacij

Cena z DDV:
32,51 €

Dobavljivost: Na zalogi pri dobavitelju

Predviden datum dostave: ponedeljek, 13.2.2023

Predviden datum dostave je zgolj informativen. Vedno se trudimo, da naročene izdelke prejmete čimprej. Za dostavo naših paketov skrbi podjetje DPD, ki dostavo praviloma vrši v dopoldanskem času. Več o dostavi

 • Delirium je v številnih jezikih že obšel svet, navdušil kritike in milijone bralcev ter prejel mnoge ugledne nagrade, nazadnje tudi veliko nagrado Francije za najboljše mladinsko fantazijsko delo v letu 2012.

  Brez ljubezni mogoče ne bi bilo niti sovraštva, in brez sovraštva ne bi bilo nasilja. Ampak sovraštvo ni najnevarnejše. Brezbrižnost je.

  Delirium govori o svetu, v katerem lahko znanstveniki izkoreninijo ljubezen – delirio. Vsi državljani morajo okrog svojega osemnajstega rojstnega dneva prestati kirurški postopek zdravljenja. Vlada in znanost obljubljata, da je življenje brez ljubezni življenje brez bolečine: varno, predvidljivo in srečno.

  Lena Holoway se je od nekdaj veselila dneva, ko bo ozdravljena. Tik pred postopkom pa se Leni zgodi nekaj nepojmljivega:
  Zaljubi se …

 • Bolj primerno za starejše najstnike in odrasle; zrelo branje
  Vezava Trda
  Število strani 456
  Zbirka Trilogija Delirium (1. knjiga)
  Avtor Lauren Oliver
  Prevod Mateja Črv Sužnik in Miha Sužnik
  Založnik slovenske izdaje Založba Zala

15 ostali izdelki v isti kategoriji: