Néž'na poezija

Romantika malo drugače. Kako pogosto se vam zgodi, da s svojo ljubljeno osebo ležite na dékci pod jasnim nebom in v sóju lévega krajca opazujete čudovito zvezdnato nebo? Tudi avtor te knjige to počne podobno pogosto, zato pa najde romantiko v preprostejših stvareh.
Več informacij

Cena z DDV:
20,95 €
- +

Dobavljivost: Na zalogi pri dobavitelju

Predviden datum dostave: ponedeljek, 1.4.2024

Predviden datum dostave je zgolj informativen. Vedno se trudimo, da naročene izdelke prejmete čimprej. Za dostavo naših paketov skrbi podjetje DPD, ki dostavo praviloma vrši v dopoldanskem času. Več o dostavi

  • Romantika malo drugače

    Kako pogosto se vam zgodi, da s svojo ljubljeno osebo ležite na dékci pod jasnim nebom in v sóju lévega krajca opazujete čudovito zvezdnato nebo?
    Tudi avtor te knjige to počne podobno pogosto, zato pa najde romantiko v preprostejših stvareh. V vožnji s tramvajem. Molži krav. Kraji tulipanov. Peripetijah na otroškem igrišču. Kolinah. Govnačevi kroglici. Revščini. Podganah.

    Néž’na poezija je zgodba, gledana skozi naivne oči otročje zaljubljenega pesnika v borbi za naklonjenost svoje muze. Zgodba, sestavljena iz ljubezenskih izpovedi, spominov na trenutke srčnega vztrepetanja pa tudi iz strahu pred koncem ter negotovosti, ki vedno spremlja par src, ki spadata skupaj, a bijeta vsako v svojih prsih. Néž’na poezija ne opeva ljubezni, le poje o nji. In tudi v slabem ne izgubi upanja, pogumno se oklepa svojih čustev, tudi kadar je sam, v kleti s steklenico vina, z razglašeno harmoniko pod oknom ali zadnji v vrsti snubcev. Ko se ves srečen premakne na čelo vrste pa ga čakajo druge težave. Kje dobiti rože? Kam na izlet? In slednjič – kako iz otroškosti v odraslost? Če mislite, da v knjigi ne nastopajo mrož, prašiči in krokodil, se motite. Delajo družbo govedu in perutnini, kot se spodobi. Le risa ni.

    Knjiga za vse tiste, ki niso naklonjeni "pocukranim" oz. klasičnim darilom, a bi vendarle želeli - na nekoliko šaljiv način - izpovedati ljubezen svojim najdražjim.

  • Bolj primerno za starejše
    Vezava Mehka
    Število strani 80
    Besedilo Kobrowsky
    Ilustracije Urška Kozak

30 ostali izdelki v isti kategoriji: