Darilni paket olja in jabolčnega kisa (Kocbek) Povečaj

Darilni paket olja in jabolčnega kisa
(Kocbek)

Darilni paket kvalitetnega olja in domačega kisa Kocbek vsebuje 250 ml Štajersko prekmurskega bučnega olja, 250 ml domačega kisa in 70 g solnega cveta Piranskih solin, zapakirano v lični darilni embalaži.
Več informacij

Cena z DDV:
28,90 €
- +

Dobavljivost: Na zalogi pri dobavitelju

Predviden datum dostave: ponedeljek, 13.2.2023

Predviden datum dostave je zgolj informativen. Vedno se trudimo, da naročene izdelke prejmete čimprej. Za dostavo naših paketov skrbi podjetje DPD, ki dostavo praviloma vrši v dopoldanskem času. Več o dostavi

 • Darilni paket olja in jabolčnega kisa Kocbek

  Darilni paket kvalitetnega olja in domačega kisa Kocbek vsebuje 250 ml Štajersko prekmurskega bučnega olja, 250 ml domačega kisa in 70 g solnega cveta Piranskih solin, zapakirano v lični darilni embalaži.

  Lepo darilo za vse ljubiteljice in ljubitelje kulinarike.

  Vsebina paketa:

  • Štajersko prekmursko bučno olje Kocbek - 250 ml
  • Domač jabolčni kis - 250 ml
  • Solni cvet Piranskih solin - 70 g

  Štajersko prekmursko bučno olje Kocbek

  Štajersko prekmursko bučno olje Slovenija je zaščiteno ime za bučno olje v EU in je pridelano iz bučnih semen najboljše kvalitete s temeljitim nadzorom proizvodnega procesa po tradicionalnem postopku. Glede na pridobivanje ostalih rastlinskih olj je predelava bučnih semen v Štajersko prekmursko bučno olje Slovenija specifična in različna. Olje je pridobljeno z mehanskim procesom in z uporabo toplote, brez uporabe in dodajanja aditivov, rezultat česar je visoko kvalitetno bučno olje. Olje ima ugodno maščobno kislinsko sestavo, in sicer vsebuje okrog 20% nasičenih maščobnih kislin, okrog 30% mono nenasičenih maščobnih kislin in okrog 50% poli nenasičenih maščobnih kislin. Štajersko prekmursko bučno olje Slovenija je bogat vir tokoferolov, kajti olje vsebuje okrog 40 mg vitamina E v 100 g olja.

  Solni cvet Piranskih solin

  Sol posebej izrazitega okusa in vonja, pridelana v Krajinskem parku Sečoveljske soline, pobrana v tankem sloju na površini solnih bazenov.

  Oljarna Kocbek

  Zgodba oljarne Kocbek se je začela davnega leta 1929, ko se je Alojz Kocbek s svojo ženo Antonijo odločil za proizvodnjo najkvalitetnejših olj. Znanje in izkušnje sta Alojz in Antonija prenašala na sina Antona, le ta pa na svojega sina Gorazda, ki pa danes predstavlja že tretjo generacijo v družini KOCBEK.

  Olja proizvajajo iz izbranih in prečiščenih semen z najmanj 98% čistostjo, po naravnem postopku, brez kakršnihkoli dodatkov (barvil, antioksidantov,...). Njihova posebnost so hladno stiskana olja, predvsem hladno stiskano bučno olje, z leti pa so v svojo ponudbo dodali tudi druge izdelke, med drugimi tudi kvalitetne ročno izdelane čokolade.

19 ostali izdelki v isti kategoriji: