Družabna igra, Naseljenci otoka Catan JUNIOR Povečaj

Družabna igra, Naseljenci otoka Catan JUNIOR

Vznemirljiva igra prebivalcev otoka Catan, v poenostavljeni različici za najmlajše udeležence igre, ki kljub vsemu ohranja vse adute originalne oz. odrasle različice igre.
Več informacij

Cena z DDV:
29,90 €

Dobavljivost: Ni na zalogi

  • Otroška različica izredno priljubljene svetovno znane uspešnice Naseljenci otoka Catan


    Velika svetovna uspešnica z miljoni navdušenih igralcev, ki kot za stavo trgujejo in gradijo. Najslavnejši otok vseh časov bodo odslej lahko naseljevali tudi mali kratkohlačniki, in to brez pomoči staršev!

    Igralci se v igri prelevijo v čisto prave gusarje, ki si na otoku skušajo urediti svoja skrivališča. Vsak dober in uspešen gusar potrbuje dobro opremo! A lej ga zlomka, en izmed gusarjev pogreša sabljo, spet drugi jih ima vsaj 5 preveč! Enemu manjka zlato, drugemu gusarska zastava... ali pa se enostavno želi znebiti "tiste" preveč gobčne papige, ki nadvse rada soli pamet vsem po vrsti. Gusarji pa lahko z odvečnimi stvarmi tudi trgujejo, saj si le tako lahko zgradijo naslednji tabor s skrivališčem. Kaj pa če noben izmed bližnjih gusarjev nima potrebnih izdelkov? Oh seveda, saj obstaja tudi tržnica! Kaj pa če tudi na tržnici danes nimajo gusarske preveze za oči?

    V slednjem primeru lahko gusarji na pomoč pokličejo papagaja Kokija, ki z veseljem pomaga pomoči potrebnim gusarjem.
    Vendar POZOR!
    Po otoku straši tudi duh strašnega gusarja Črnobradca, ki strašansko rad vrže kakšnega malega nadobudneža čez krov!

    Do sedaj so otok Catan lahko naseljevali zgolj otroci starejši od 10 let, odslej pa ga bodo naseljevali tudi mali kratkohlačni gusarji starejši od 6. let.
    Kljub temu, da so pravila enostavnejša in liki nekoliko bolj otrokom prijazni, je avtorju uspelo ohraniti fantastično zasnovo svetovno poznane "velike" različice igre, skupaj z večplastnostjo, dodali pa so tudi zabaven faktor.

    Izjemna otroška igra, ki jo bodo vzljubili tudi tisti, ki se z otokom Catan do sedaj še niso srečali.

    Ena igra traja približno 30 minut in je primerna za 3 do 4 igralce, starejše od 6. let.


    Opozorilo - Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let! OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke maljše od 3. let. Majhni delci. Nevarnost zadušitve. Preden igračo izročite otroku, odstranite vso embalažo in etikete.

30 ostali izdelki v isti kategoriji: