Družabna igra, Naseljenci otoka Catan - Pomorci Povečaj

Družabna igra, Naseljenci otoka Catan - Pomorci

Zgradite ladje, razpnite jadra in osvojite veličasten otok Catan. Naseljence otoka Catan na potovanju vas čaka devet razburljivih odkritij.
Več informacij

Cena z DDV:
29,90 €
- +

Dobavljivost: Na zalogi

Predviden datum dostave: četrtek, 5.10.2023

Predviden datum dostave je zgolj informativen. Vedno se trudimo, da naročene izdelke prejmete čimprej. Za dostavo naših paketov skrbi podjetje DPD, ki dostavo praviloma vrši v dopoldanskem času. Več o dostavi

 • Razširitev zabavne strateške svetovno znane družabne igre Catan


  Velika svetovna uspešnica z miljoni navdušenih igralcev, ki kot za stavo trgujejo in gradijo. Fantastična strateška družabna igra Klausa Tauberja.

  Ta dodatek NI samostojna igra, temveč ga lahko uporabljate le skupaj z osnovno igro Naseljenci otoka Catan!

  Z dodatkom Pomorci z otoka Catan nadzorujete skupino pomorščakov, ki raziskujejo in krotijo neznane in neposeljene otroke Catana.

  Zgradite ladje, razpnite jadra in osvojite veličasten otok Catan. Naseljence otoka Catan na potovanju čaka devet odkritij. Razširitev Pomorci je novejša različica razširitve imenovane Mornarji in jo je mogoče kombinirati tudi z razširitvijo Trgovci in Barbari ter Mesta in Vitezi.

  Odpravite se na raziskovalno avanturo in osvojite otrok ter zgradite ladjo v bližnjih vodah. Vodite svoje prebivalce do zmage s pametnim trgovanjem, naprednim razvojem in z vzpoztavitvijo najbolj produktivnih morskih poti. Pridobite svoje vire preko igre s karticami in nekoličkaj sreče pri metanju kocke. Odkrijte daljne rudnike, uporabite zlato in kombinacijo drugih surovin - žita, volne, rude, opeke, lesa - in razvijajte svoj mogočen imperij.

  Igra je leta 1995 prejela naziv »Igra leta« v Nemčiji, 1996 v ZDA in 1999 na Nizozemskem. Prav tako je leta 1995 prejela nagrado »Zlato pero« in 1. mesto za »Nemško nagrado leta«. Leta 2000 pa je prejela laskavi naziv »Igra stoletja«

  Igra vsebuje odlično napisana in preprosto razložena navodila z imenitno a razumljivo grafiko.

  Ena igra traja približno 60 do 120 minut (odvisno od zahtevnosti različice) in je primerna za 2 do 4 igralce, starejše od 10. let.

  Igro je mogoče razširiti tudi za 5 do 6 igralcev, vendar je potrebno dokupiti posebno razširitev.

  Ves igralni material je plastičen, a lahko to razširitev brez kakršnihkoli zadržkov kombinirate z leseno izvedbo slovenske osnovne igre in obeh razširitev (Trgovci in Barbari ter Mesta in vitezi).


  OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke maljše od 3. let. Majhni delci. Nevarnost zadušitve. Preden igračo izročite otroku, odstranite vso embalažo in etikete. 

30 ostali izdelki v isti kategoriji: