Magnetni ribolov - nevarne morske zveri Povečaj

Magnetni ribolov - nevarne morske zveri

Magnetni ribolov je igra, s katero se bodo zabavali stari in mladi. Dvanajst lesenih ribic je potrebno uloviti s pomočjo dveh lesenih magnetnih ribiških palic, zmaga pa tisti, ki ujame najnevarnejšo ribo ali pa tisti, ki ulovi največje število točk! psSSst... oh, so že ušle!
Več informacij

Cena z DDV:
17,90 €
- +

Dobavljivost: Zadnji kosi na zalogi

Predviden datum dostave: ponedeljek, 1.4.2024

Predviden datum dostave je zgolj informativen. Vedno se trudimo, da naročene izdelke prejmete čimprej. Za dostavo naših paketov skrbi podjetje DPD, ki dostavo praviloma vrši v dopoldanskem času. Več o dostavi

  • Ribolov - klasična igra lovljenja ribic s pomočjo magnetnih palic.


    Končno je na voljo nekaj mehurčkastih barv za dobro znano igro! Tukaj ribe ujamete s pomočjo magnetkov... psSSst! so že pripravljene na grizenje.. ;)

    Izgleda, da je ribarjenje šport št. 1 v Sloveniji. Torej, zakaj pri ribolovu ne bi z dotično igro ponudili otrokom nekaj prednosti?

    Svetlo, barvito in dobro poznano igro Ribolov sestavlja 12 lesenih ribic, katere lahko ujamete z uporabo dveh magnetnih ribiških palic. Tisti, ki ujame najnevarnejšo ribo, pa je zmagovalec!

    Otroci bodo uživali v lovljenju ribic in hkrati razvijali fine motorične spretnosti ter koordinacijo roke-oči. Poleg vsega pa bo igra rastla skupaj z otroki, saj bodo najizkušenejši ribiči lahko sešteli števila na zadnji strani ribic in določili zmagovalca glede na najvišje število ujetih rib.. pardon, točk! :)

    Ribe lahko lovite tudi iz močne, trdne in izredno prikupne embalaže.


    • velikost ribic: 6cm x 7,5cm x 0,5cm
    • primerno od 18. mesecev dalje




30 ostali izdelki v isti kategoriji: