Grow 'n Go kolo
(Radio Flyer)

  Idealno prvo kolo, ki pa ne bo uporabno zgolj kratek čas, saj se s pomočjo "easy adjust" oz. lahko nastavljive sponke medosna razdalja podaljšuje glede na otrokovo velikost.
  Več informacij

  Cena z DDV:
  74,90 €
  - +

  Dobavljivost: Na zalogi

  Predviden datum dostave: ponedeljek, 27.9.2021

  Predviden datum dostave je zgolj informativen. Vedno se trudimo, da naročene izdelke prejmete čimprej. Za dostavo naših paketov skrbi podjetje DPD, ki dostavo praviloma vrši v dopoldanskem času. Več o dostavi

  • Grow 'n Go kolo (Radio Flyer)

   Otroško kolo, ki raste z vašim otrokom.

   Grow n'Go Bike oz. kolo, je idealno prvo kolo, z močno jekleno konstrukcijo ter pomožnimi koleščki, ki nudijo dodatno stabilnost in eno izmed redkih tovrstnih koles, ki resnično rastejo skupaj z vašim otrokom. Kolo je popolnoma sestavljeno in "ready to go" - pripravljeno za takojšnjo uporabo.

   Kolo ima tudi sistem s katerim lahko prilagajate velikost ogrodja velikosti otroka. V kolikor imate manjšega otroka lahko zmanjšate medosno razdaljo, v primeru, da je vaš otrok že večji, pa lahko le-to seveda podaljšate. Za nastavitev kolesa pa ne potrebujete nobenih izvijačev, ključev oz. kakršnega koli orodja, saj ima kolo "easy-adjust" oz. lahko nastavljivo sponko, ki jo hitro in enostavno odpnete, nastavite želeno dolžino in nato zapnete, ter tako zagotovite vašemu otroku optimalno velikost kolesa.

   Kolo je primerno za otroke od 1,5 pa vse do 3. leta starosti. 

  • Starostod 18 mesecev dalje
   Bolj primernoza punce in fante
   Velikost48 cm x 38 cm x 49,5 cm
   Velikost koles20 cm x 5 cm; pomožna kolesa: 10 cm x 2,5 cm
   Teža8 kg
   Največja dovoljena obremenitev17 kg

  13 ostali izdelki v isti kategoriji: