Skladovnica MultiKub - Kmetija
(Janod)

  Komplet petih, resnično lepo oblikovanih škatel, ki se zložijo ena v drugo ali pa jih postavite eno zraven druge, je Janod oblekel v svetle barve in lepe ilustracije, skupaj z lesenimi figuricami pa predstavljajo živahno kmetijo.
  Več informacij

  Cena z DDV:
  23,90 €
  - +

  Dobavljivost: Na zalogi

  Predviden datum dostave: torek, 1.12.2020

  Predviden datum dostave je zgolj informativen. Vedno se trudimo, da naročene izdelke prejmete čimprej. Za dostavo naših paketov skrbi podjetje DPD, ki dostavo praviloma vrši v dopoldanskem času. Več o dostavi

  • Klasična igrača - piramida oz. skladovnica - odeta v prelepe barve in narejena iz lahkega materijala.


   Skladovnice so priljubljene med najmlajšimi in pri Janodu so se odločili, da ustvarijo skladovnice s pridihom avanture! :)

   MultiKub skladovnica vključuje 5 lesenih figuric - kmeta, kravo, konja, zajčka in piščančka, ki so primerni tudi za prosto igranje.
   Skladovnico pa sestavlja 5 različno velikih škatel iz izjemno trdnega kartona, ki jih otroci zaradi lahkosti brez težav postavijo eno vrh druge. Seveda škatle lahko poljubno postavite tudi eno ob drugo in tako tvorite različne scene primerne za igro. Komplet vključuje tudi kartonasto vremensko veternico v obliki petelina, ki jo lahko postavite čisto na vrh kmetije oz. piramide.

   Vsaka škatla ima izrezana vrata in je drugače poslikana, saj prikazuje različne kmetijske zgradbe, na vrhu pa so v pomoč zapisane številke, ki pripomorejo pri prepoznavanju ter zgodnjemu štetju.

   Super lastnost očarljivega kompleta je v tem, da je primeren za otroke od 12 mesecev dalje. Kocke so narejene iz trdnega, zelo obstojnega kartona, ki dopušča nenehno prevračanje, hkrati pa so kocke lahke in enostavne za prekladanje.

   Ko se otrok preneha igrati, pa lahko vse skupaj lepo pospravite ter v vrstnem redu zložite naza v največjo škatlo ter pokrijete s streho.

   Te prikupne kocke so tudi imenitno darilo, saj so zapakirane v lični škatli.

  • Starostod 1. leta dalje
   Bolj primernoza punce in fante

  11 ostali izdelki v isti kategoriji: