Wild Science - tovarna parfumov

  Tovarna parfumov je pravi znanstveni komplet za vse ljubiteljice in ljubitelje dišav. Z njim se lahko naučiš vse o različnih dišavah ter pripraviš čisto svojevrsten parfum in še mnogo drugega.
  Več informacij

  Cena z DDV:
  19,49 €

  Dobavljivost: Ni na zalogi

  • Wild Science - tovarna parfumov

   Izdelaj si skrivni recept za proizvodnjo unikatne dišave! Uporabi laboratorijske pripomočke za izvleči, filtrirati in zmešati številne različne vonjave. Spoznaj različne ekstrakte, emulzije, postopek filtriranja pod tlakom in zmešaj številne vonjave, ter si tako izdelaj lastno nepozabno dišavo, ki je lahko nepozabno darilo za prijateljice in sorodnike. Vzgajaj barvite, dišeče gel kristale in izdelaj zabavne parfumirane glene in veliko drugega!

   OPOZORILO! SAMO ZA OTROKE STAREJŠE OD 8 LET. UPORABLJA SE SAMO POD BUDNIM NADZOROM ODRASLIH OSEB, KI SO PAZLJIVO PREUČILE VARNOSTNE UKREPE, NAVEDENE V KOMPLETU ZA POSKUSE. POZOR! Vsebuje nekatere kemikalije, ki so uvrščene med nevarne snovi. Pred uporabo preberite navodila, jih upoštevajte in shranite kot napotek. Pazite, da kemikalije ne pridejo v stik s katerim koli delom telesa, predvsem z usti in očmi. Majhni otroci in živali naj ne bodo v bližini poskusov. Komplet za kemijske poskuse shranjujte zunaj dosega majhnih otrok. Komplet ne vsebuje zaščite za oči za odrasle osebe, ki nadzorujejo poskuse. Vsebuje dišavne snovi, ki lahko povzročijo alergije. Varnostna opozorila in navodila so priložena v embalaži.

  • Starostod 8. leta dalje
   Bolj primernoza punce

  30 ostali izdelki v isti kategoriji: