Wild Science - vulkanski laboratorij

  Set vulkanski laboratorij je odlično darilo, s katerim se bodo otroci na zabaven način, skozi igro, naučili vse o vulkanih. Izdelajo lahko svoje vulkanske bombe, tokove lave in celo izbruh vulkana.
  Več informacij

  Cena z DDV:
  19,49 €
  - +

  Dobavljivost: Na zalogi

  Predviden datum dostave: sreda, 19.6.2019

  Predviden datum dostave je zgolj informativen. Vedno se trudimo, da naročene izdelke prejmete čimprej. Za dostavo naših paketov skrbi podjetje DPD, ki dostavo praviloma vrši v dopoldanskem času. Več o dostavi

  • Izdelaj svoje vulkanske bombe, tokove lave, mehurčkaste mineralne vrelce in barvne morfološke bazene! Spoznaj skrivnosti geologije in delovanja vulkanov ter s pomočjo kemičnih poskusov pričaraj celo izbruh vulkana.

   OPOZORILO! SAMO ZA OTROKE STAREJŠE OD 10 LET. UPORABLJA SE SAMO POD BUDNIM NADZOROM ODRASLIH OSEB, KI SO PAZLJIVO PREUČILE VARNOSTNE UKREPE, NAVEDENE V KOMPLETU ZA POSKUSE. POZOR! Vsebuje nekatere kemikalije, ki so uvrščene med nevarne snovi. Pred uporabo preberite navodila, jih upoštevajte in shranite kot napotek. Pazite, da kemikalije ne pridejo v stik s katerim koli delom telesa, predvsem z usti in očmi. Majhni otroci in živali naj ne bodo v bližini poskusov. Komplet za kemijske poskuse shranjujte zunaj dosega majhnih otrok. Komplet ne vsebuje zaščite za oči za odrasle osebe, ki nadzorujejo poskuse. Varnostna opozorila in navodila so priložena v embalaži.

  • Starostod 8. leta dalje
   Bolj primernoza punce in fante

  30 ostali izdelki v isti kategoriji: