DIY: Skodelica, ki jo oblikuješ sam

Pokaži svojo izvirnost in podari skodelico, ki jo boš oblikoval/-a sam/-a. V ličnem darilnem pakiranju prejmeš skodelico ter eno ali dve pisali za pisanje/risanje po keramiki. Ustvari povsem svojevrstno in unikatno darilo.
Več informacij

Cena z DDV:
12,99 €

Dobavljivost: Ni na zalogi

 • DIY: Skodelica, ki jo oblikuješ sam

  Pokaži svojo izvirnost in podari skodelico, ki jo boš oblikoval/-a sam/-a. V ličnem darilnem pakiranju prejmeš skodelico ter eno ali dve pisali za pisanje/risanje po keramiki. Ustvari povsem svojevrstno in unikatno darilo.

  Skodelico lahko oblikuješ sam/-a ali pa kompletek za ustvarjanje skodelic podariš nekomu, ki prekipeva od ustvarjalnosti.

  Navodila za izdelavo unikatnega lončka

  Priložen flomaster ima oblikovano trdo konico za lažje pisanje po keramiki. Pred uporabo ga je potrebno pretresti z zaprtim pokrovčkom. Pisalo je potrebno aktivirati in sicer tako, da se konica flomastra večkrat pritisne na papir večkrat, dokler se ne pojavi barva. Predhodno testiraj pisalo na papirju. Ko na skodelico napišeš izbrano sporočilo jo pusti stati 4 ure, da se posuši in jo naknadno zapeci v pečici pri temperaturi 160° za 90 minut. Po pečenju se skodelica lahko pomiva v pomivalnem stroju. Barva je na vodni osnovi, odporna na svetlobo in ne vsebuje topil.

  Prostornina skodelice je 250 ml.

30 ostali izdelki v isti kategoriji: