Knjiga Na plesu z Jane Austen (A dance with Jane Austen) Povečaj

Knjiga Na plesu z Jane Austen
(A dance with Jane Austen)

Obvezna knjiga za vse ljubiteljice in ljubitelje Jane Austen, ki bi se s pisateljico radi podali na ples in pokukali v zakulisje njenih romanov.
Več informacij

Cena z DDV:
29,95 €
- +

Dobavljivost: Zadnji kosi na zalogi

Predviden datum dostave: torek, 20.11.2018

Predviden datum dostave je zgolj informativen. Vedno se trudimo, da naročene izdelke prejmete čimprej. Za dostavo naših paketov skrbi podjetje DPD, ki dostavo praviloma vrši v dopoldanskem času. Več o dostavi

 • Jane Austen se je dobro zavedala, da je ples življenjskega pomena. V njenem času so bile plesne dvorane pravcate arene družabnega življenja, zaljubljanja, kramljanja, spogledovanja in iskanja bodočih mož in žena.

  Si sploh lahko predstavljate Prevzetnost in pristranost brez netherfieldskega plesa?

  Kot Elizabeth in Jane in še številne njene junakinje se je radostno učila plesnih korakov, plesala zdaj kotiljone, zdaj podeželske plese, se spogledovala in krepčala z večerjo, potem pa o dogajanju še vse jutro premlevala, pisala duhovita pisma sestri Cassandri in vse to spretno vpletala v še danes žive romane.

  In sedaj – vas lahko prosim za roko in vodim na ples?
  Odlična darilna knjiga za vse ljubiteljice in ljubitelje Jane Austen, ki bi se s pisateljico radi podali na ples in pokukali v zakulisje njenih romanov.
 • Bolj primernoza odrasle
  VezavaTrda
  Število strani160
  AvtorSusannah Fullerton
  PrevodMateja Črv Sužnik in Miha Sužnik
  Založnik slovenske izdajeZaložba Zala

19 ostali izdelki v isti kategoriji: