Otroški vodoodporni nahrbtnik PaddlePak - moder
(Trunki)

  PaddlePak je vodotesen nahrbtnik, idealen za male kratkohlačne raziskovalce in plavalce. Vrhnji del nahrbtnika se zvije in vodotesno zapre, da ostane vsebina "na suhem" - ne glede na vreme oz. raziskovalne navade vašega malčka.
  Več informacij

  Cena z DDV:
  24,90 €
  - +

  Dobavljivost: Zadnji kosi na zalogi

  Predviden datum dostave: petek, 10.7.2020

  Predviden datum dostave je zgolj informativen. Vedno se trudimo, da naročene izdelke prejmete čimprej. Za dostavo naših paketov skrbi podjetje DPD, ki dostavo praviloma vrši v dopoldanskem času. Več o dostavi

  • Otroški nahrbtik za male raziskovalce.


   Pazite... nekaj se skriva v morju!

   PaddlePak je vodotesen nahrbtnik, idealen za male kratkohlačne raziskovalce in plavalce.

   Vrhnji del nahrbtnika se zvije in vodotesno zapre, da ostane vsebina "na suhem" - ne glede na vreme oz. raziskovalne navade vašega malčka. Nahrbtnik ima nezlomljivo sponko (čaka patent), Trunki zatič, s katerim bodo sončna očala vednomer pri roki in repno plavut, ki je pravzaprav žepek za male dragocenosti. PaddlePak je idealen nahrbtnik za vse potepuške dni, šolo, izlete, plažo ali zgolj obisk bazena.

   PaddlePak je narejen iz vodoodpornega, lahkega in trajnega materiala. Nahrbtnik se za lažje pakiranje široko odpre, zapre pa zgolj tremi zasuki v rolo, s čimer zatesni in ščiti vsebino pred kakršno koli vlago.

   PaddlePak je popoln partner za male plavalce.

   PaddlePak značilnosti:

   • priporočeno za otroke od 2 do 6 let
   • kapaciteta: 7,5 litrov
   • dimenzije: 37 cm x 29 cm x 17 cm
    *velikost izdelka se razlikuje glede na design. Navedene mere so zgolj povprečne mere v primeru napolnjenega nahrbtnika.

   Narejen je iz:

   • 55% Najlon
   • 30% Poliester
   • 15% Neopren


   Video posnetek izdelka (v angleškem jeziku):

  2 ostali izdelki v isti kategoriji: