Mali keramični pekač za pito - s pikami
(Isabelle Rose)

Isabelle Rose ponuja razne keramične izdelke in posode vseh vrst, oblik, velikosti in poslikav. Retro oz. vintage poslikave keramičnih posod, skled in pekačev pričarajo prav posebno vzdušje - tako v kuhinji, kakor tudi v jedilnici.
Več informacij

Cena z DDV:
22,90 €
- +

Dobavljivost: Na zalogi

Predviden datum dostave: petek, 12.8.2022

Predviden datum dostave je zgolj informativen. Vedno se trudimo, da naročene izdelke prejmete čimprej. Za dostavo naših paketov skrbi podjetje DPD, ki dostavo praviloma vrši v dopoldanskem času. Več o dostavi

 • Manjši keramični pekač s pikami (Ø26,5cm), idealen za peko pit in drugega peciva


  Čas je za retro!
  Izdelki iz nove kolekcije Isabelle Rose, vam bodo pomagali pri dekoraciji vašega doma in dodali pridih kuhinj naših babic. Ustvarjalce keramične in anamelne posode Isabelle Rose so ravno ti spomini vodili pri oblikovanju njihove nove kolekcije kuhinjskih posod. Širok nabor posode je izdelan iz kakovostne keramike ter pobarvan z neoporečnimi barvami ter glazurami.

  Pita ni bila še nikoli tako slastna, in serviranje še nikoli tako enostavno!
  Pekač je zasnovan tako, da se toplota enakomerno razporedi, pecivo pa se tako ravno prav zapeče na ravno pravih mestih. Pekač zgolj vzamete iz pečice, počakate, da se pecivo nekoliko ohladi in že je jed pripravljna tako za serviranje, kakor tudi za neučakane sladokusce.

  Velikost pekača:

  • premer: 26,5cm
  • višina: 5cm
  • posoda je narejena iz keramike

  V ponudbi najdete pekače za pite, potice in kolače ali pa vsakdanji kruh, pekače s pokrovom, posode za mešanje ter posodice za serviranje. Vsestransko uporabne posode vam bodo pomagale na poti do vrhunskih kuharskih izdelkov. Kupujete jih lahko posamezno ali v kompletih in jih uporabljate sami ali podarite kot čudovito darilo.

  Isabelle Rose je ena izmed vodilnih blagovnih znamk v izdelovanju keramične posode, kuhinjskih pripomočkov in namiznega pribora.

  Zakaj ravno posoda Isabelle Rose?


  Ker je:

  • izdelana iz naravnih materialov (Isabelle Rose keramične posode ne vsebujejo kadmija, svinca in bromina, kot jih vsebuje veliko drugih tovrstnih izdelkov na tržišču)
  • izjemna kakovost pomeni trdoživo posodo, ki jo boste lahko uporabljali dolga leta (Isabelle Rose posode so večkrat žgane pri temperaturi 1000°C, kar jim zagotavlja posebno trdoživost)
  • vsestransko uporabna, saj lahko v teh posodah hrano pripravljate, kuhate ali pečete, pa tudi servirate in shranjujete
  • zasnovana tako, da enakomerno porazporedi toploto in s tem idealna za peko peciva in pečenk
  • primerno tako za pečico, kot tudi za mikrovalovno pečico: hrano v keramičnih posodah lahko segrevate in pečete do temperature 400°C
  • primerno celo za zamrzovalnik, saj lahko hrano po obroku pustite v posodi in pospravite v hladilnik ali pa zamrzovalnik
  • primerna za pomivalni stroj, njeno čiščenje pa je tudi sicer izjemno enostavno, saj potrebujete zgolj vročo vodo z nekaj detergenta, dobro izperete in posoda bo spet čista
 • Višina 5 cm
  Material keramika
  Premer 26

26 ostali izdelki v isti kategoriji: