Keramična posoda za ulivanje – s pikami
(Isabelle Rose)

  Isabelle Rose ponuja razne keramične izdelke in posode vseh vrst, oblik, velikosti in poslikav. Retro oz. vintage poslikave keramičnih posod, skled in pekačev pričarajo prav posebno vzdušje - tako v kuhinji, kakor tudi v jedilnici.
  Več informacij

  Cena z DDV:
  19,90 €

  Dobavljivost: Na zalogi pri dobavitelju

  Predviden datum dostave: četrtek, 24.6.2021

  Predviden datum dostave je zgolj informativen. Vedno se trudimo, da naročene izdelke prejmete čimprej. Za dostavo naših paketov skrbi podjetje DPD, ki dostavo praviloma vrši v dopoldanskem času. Več o dostavi

  • Keramična posoda z ročajem in lijem za pripravo različnih mas in testa (Ø 22cm)


   Čas je za retro!
   Izdelki iz nove kolekcije Isabelle Rose, vam bodo pomagali pri dekoraciji vašega doma in dodali pridih kuhinj naših babic. Ustvarjalce keramične in anamelne posode Isabelle Rose so ravno ti spomini vodili pri oblikovanju njihove nove kolekcije kuhinjskih posod. Širok nabor posode je izdelan iz kakovostne keramike ter pobarvan z neoporečnimi barvami ter glazurami.

   Prikupna skleda, ravno prav velika za vsakodnevno uporabo pri kuhi.
   V njej boste lahko pripravili testo za palačinke ali pa okusne omake. Skleda je tudi domiselno oblikovana in ima na eni strani ročaj, na drugi pa lij, zaradi česar bo tudi ulivanje enostavneje in brez nepotrebnega packanja.

   Velikost sklede:
   • premer: 22cm
   • višina: 14cm

   • posoda je narejena iz keramike
   V ponudbi najdete pekače za pite, potice in kolače ali pa vsakdanji kruh, pekače s pokrovom, posode za mešanje ter posodice za serviranje. Vsestransko uporabne posode vam bodo pomagale na poti do vrhunskih kuharskih izdelkov. Kupujete jih lahko posamezno ali v kompletih in jih uporabljate sami ali podarite kot čudovito darilo.

   Isabelle Rose je ena izmed vodilnih blagovnih znamk v izdelovanju keramične posode, kuhinjskih pripomočkov in namiznega pribora.

   Zakaj ravno posoda Isabelle Rose?


   Ker je:
   • izdelana iz naravnih materialov (Isabelle Rose keramične posode ne vsebujejo kadmija, svinca in bromina, kot jih vsebuje veliko drugih tovrstnih izdelkov na tržišču)
   • izjemna kakovost pomeni trdoživo posodo, ki jo boste lahko uporabljali dolga leta (Isabelle Rose posode so večkrat žgane pri temperaturi 1000°C, kar jim zagotavlja posebno trdoživost)
   • vsestransko uporabna, saj lahko v teh posodah hrano pripravljate, kuhate ali pečete, pa tudi servirate in shranjujete
   • zasnovana tako, da enakomerno porazporedi toploto in s tem idealna za peko peciva in pečenk
   • primerno tako za pečico, kot tudi za mikrovalovno pečico: hrano v keramičnih posodah lahko segrevate in pečete do temperature 400°C
   • primerno celo za zamrzovalnik, saj lahko hrano po obroku pustite v posodi in pospravite v hladilnik ali pa zamrzovalnik
   • primerna za pomivalni stroj, njeno čiščenje pa je tudi sicer izjemno enostavno, saj potrebujete zgolj vročo vodo z nekaj detergenta, dobro izperete in posoda bo spet čista
  • Višina14 cm
   Materialkeramika
   Premer22 cm

  26 ostali izdelki v isti kategoriji: